Categories
My Links

Nedelja, Novembar 23, 2008

Fejsbuk se gasi ! ! !

Prema nekim nezvanicnim informacijama, na koje sam naisao citajuci nas ugledni internet magazin, internet fenomen pod imenom Facebook ce propasti u narednih 6 meseci!

Glavni razlog propadanja ovako velike i mocne organizacije je pisanje jednog bloga u Srbiji koji se bori za to da mladi ignorisu Facebook i izadju u grad, i pisanjem ovog bloga drasticno je pala posecenost Fejsbuka!Laughing

Salim se naravno, propadanje ove organizacije je prouzrokovano finansijskom krizom koja ja zadesila sve u svetu ( nadam se da ce nas zaobici, dosta nam je i nasih problem), te se sef  finansijsa Fejsbuk tima, Gideon Ju, obratio milijarderima Dubaia kako bi resio finansijske probleme.

Vlasnik Fejsbuka ( jedan od njih ) Mark Cukerberg je najavo da ce njegovo "cedo" biti profitabilno tek za nekih 3 godine, jer trenutno zaradjuje 100 miliona dolara manje nego sto je predvidjeno,a glavni krivac za ovaj manjak je finansijska kriza.

Nakon ovih proracuna predvidjeno je da ce se Fejsbuk ugasiti u narednih 6 meseci, tako da mi ostaje jos relativno malo vremena da pisem blog!Laughing

Ako zalite zbog gubitka Fejsbuka, onda se radujte jer vise necete morati mene da citate!Laughing

 #
Technorati Profile

[Odgovori]

Fb samo za struju daje 1M$ mjesecno pa zamislite ostale troskove :)))

ovde ima vise o tome

http://milos.mileusnic.com/2008/11/01/facebook-pred-problemima/

Comment by bokolo (11/24/2008 01:21)

... [Odgovori]

E propali da bog da :) ,a ti cesh onda pisati u blogu kako je bilo dok je fejs radio :)
Pozz

Comment by drjekyll (11/24/2008 03:13)

Au [Odgovori]

Cuo sam da i Google zatvaraju jer im stizu veliki racuni za infostan i komunalije, kazu ne mogu sve da pokriju, a i kriza je pa ce da batale... :-)

Comment by Dunja (11/24/2008 04:34)

Au [Odgovori]

Cuo sam da i Google zatvaraju jer im stizu veliki racuni za infostan i komunalije, kazu ne mogu sve da pokriju, a i kriza je pa ce da batale... :-)

Comment by Dunja (11/24/2008 04:40)

[Odgovori]

Facebook je vecan : )) ako propadnu nije lose,znaci da ce nas projekat zaziveti u pravo vreme.

Comment by arkas (12/19/2008 02:23)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me