Categories
My Links
Facebook zavisnici slicni narkomanima ! ! !
dzono | 15 Novembar, 2008 13:28

Mnogi ce naslov mog novog posta okarakterisati kao neozbiljan ( da ne kazem nesto mnogo gore), ali ovog puta necu pisati svoje subjektivno misljenje na ovu i ovakvu temu, vec cu Vam dati na uvid reci jednog strucnjaka koji se zove Spencer Steel. 

Covek je IT menadzer u jednoj firmi koja se bavi internet konsaltingom i web projektima razlicite vrste u Americi, tako da bi mogli da kazemo da ovaj covek i zna po nesto.

Naime, cenjeni gospodin je izjavio da se neki radnici firme u kojoj je on menadzer, ponasaju prema Facebook-u kao neki narkomani prema kokainu, ako ne i gore! Rec je o tome da su neki radnici bili toliko "navuceni" na ovaj internet fenomen, da su naprosto morali da se konektuju na Facebook da bi makar malo smanjili svoju napetost i stres koji su imali usled manjka istog.

Mnoge svetske firme koje se bave upravo internetom su u svojim firmama zabranile upotrebu Facebook-a za vreme radnog vremena jer im je upravo ova drustvena mreza oduzimala cak 40% slobodne internet konekcije!

Ovde mozete pogledati kako su neki svetski strucnjaci i menadzeri reagovali na Facebook u svojim firmama, a medju njima i Spencer Steel. 

 

 #
Technorati Profile