Categories
My Links
Fejsbuk se gasi ! ! !
dzono | 23 Novembar, 2008 23:36

Prema nekim nezvanicnim informacijama, na koje sam naisao citajuci nas ugledni internet magazin, internet fenomen pod imenom Facebook ce propasti u narednih 6 meseci!

Glavni razlog propadanja ovako velike i mocne organizacije je pisanje jednog bloga u Srbiji koji se bori za to da mladi ignorisu Facebook i izadju u grad, i pisanjem ovog bloga drasticno je pala posecenost Fejsbuka!Laughing

Salim se naravno, propadanje ove organizacije je prouzrokovano finansijskom krizom koja ja zadesila sve u svetu ( nadam se da ce nas zaobici, dosta nam je i nasih problem), te se sef  finansijsa Fejsbuk tima, Gideon Ju, obratio milijarderima Dubaia kako bi resio finansijske probleme.

Vlasnik Fejsbuka ( jedan od njih ) Mark Cukerberg je najavo da ce njegovo "cedo" biti profitabilno tek za nekih 3 godine, jer trenutno zaradjuje 100 miliona dolara manje nego sto je predvidjeno,a glavni krivac za ovaj manjak je finansijska kriza.

Nakon ovih proracuna predvidjeno je da ce se Fejsbuk ugasiti u narednih 6 meseci, tako da mi ostaje jos relativno malo vremena da pisem blog!Laughing

Ako zalite zbog gubitka Fejsbuka, onda se radujte jer vise necete morati mene da citate!Laughing

 #
Technorati Profile