Categories
My Links

Petak, Februar 27, 2009

Pozitivna IT energija ili naša sramota

Nisam toliko dugo u takozvanoj srpskoj blogosferi, pa iz tog razloga ne želim dublje da ulazim u analizu posta na blogu Blogowski (da li je istinit ili ne), aili pošto je ovaj video casting post ostavio uticaj na mene (u velikoj meri negativan), reći ću samo da podržavam slobodu govora (ovo je demokratska zemlja), ali definitivni podržavam i frazu koja glasi (da parafraziram) -"Možeš pobeći iz sela (Srbije), ali ono iz tebe nikada neće".

Ne znam gospodina Peđu lično, moguće je da je dobar čovek, emarcipovan gospodin, ali sam uvek protiv dokazivanja kako smo mi ubedljivo najjači (kad kažem mi, mislim na Srbe) kada je javna prepirka u pitanju.

Zar nije dosta što se ovi naši "kvazi" političari javno prepiru i prave scene po kojima bi nam pozavideli i scenaristi španskih serija, i što naš narod i ovu našu zemlju sramote na sva usta, pa zar moramo i mi, takozvani blogeri???

Ne želim dalje da komentarišem ovaj post, ovo je link ka licu i naličju naše blogosfere. Ako će ovako nešto da bude ono što je "in" u blogosferi, onda je možda bolje da je i nema.

 

 #
Technorati Profile

Follow Friday [Odgovori]

This is one of the nicest blogs i have seen in along time i will have to add to my favorites list for sure. Apple

Comment by Follow Friday (10/14/2010 12:12)

[Odgovori]

Daleko smo mi od demokratije

Comment by Operacija hemorida (09/30/2011 23:15)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me