Categories
My Links

Petak, Mart 13, 2009

SEKA ne utiče na Facebook

Svetska ekonomska kriza (aka SEKA) očigledno neće preterano uticati na Facebook u ovoj 2009. godini.

Kako mi se čini, čelni ljudi Facebook-a su i dalje vredni, pokušavaju iznova da iznenade svoje verne, pokorne "robove uma" i da im daruju jedan novi Face of Facebook.

Reč je o novom izgledu Home Page stranice Facebook-a, koja od juče ima novi izgled.

Ako oduzmemo moje lično mišljenje, da je ova društvena mreža napravila jedan korak unazad u evoluciji mladog čoveka kao komunikativno-govornog bića (staromodno muvanje je otišlo u zaborav), onda ih moram pohvaliti jer su pored svemoćnog Googla jedni od retkih koji svakodnevno misle o tome kako i na koji način omogućiti korisnicima bolje, lakše, lepše snalaženje na samom sajtu. 

 

Prva stvar koju sam ja naučio na predavanjima je bilo to da je "Amin" u elektronskom poslovanju sam korisnik i da se sve vrti oko njega, te se sav rad i uloženi trud mora usmeriti ka krajnjem zadovoljenju samih korisnikovih želja....ovo je čist primer za to, dobili su desetku kod mene.....Cool

 #
Technorati Profile

[Odgovori]

SEKA ne utiče na Facebook
Svetska ekonomska kriza (aka SEKA) očigledno neće preterano uticati na Facebook u ovoj 2009. godini.

Наслов и прва реченица немају везе са текстом. Из њих би се рекло да Фејсбук бележи неке финансијске резултате који нису очекивани с обзиром на финансијску кризу.

А у ствари ради се о обичној измени у раду услуге која нема везе са кризом, то је нешто што је редовно и обавезно за овакву услугу, била криза или не.

Comment by Милан (03/13/2009 21:40)

Milan [Odgovori]

Pa Milane ne znam da li si primetio da fejs zavisi od svojih chlanova koji su registrovani, a secam se proshli put kada su menjali izgled dosta njih se pobunilo. Kao i u obichnom poslovanju ako zaje*esh neshto ti gubish pare ili posao....dobro oni posao nece izgubiti :) ali njima je najbitnija popularnost, a samim ovim chinom izmene svoje stranice na bolje, oni upravo chine to da budu josh popularniji.
Dakle, popularnost=reklama=PARE.
I nema krize za njih (a nisam se bash ni plashio toga da ce krizirati), mada bih ja lichno voleo da budu u takvoj krizi da ga konachno ugase....al pre ce sunce da se ohladi nego fejs da se ugasi :D (eto nove narodne izreke....Pre ce fejs da propadne nego...blablabla:D)

Comment by drjekyll (04/09/2009 00:53)

Dzoni [Odgovori]

Pa dobro bre Dzoni jesi'l ti normalan :D kakva bre desetka....nula bre, NULA! :)

Comment by drjekyll (04/09/2009 00:54)

[Odgovori]

glupi facebook .

Comment by milomir (11/04/2009 20:43)

Adam Lambert [Odgovori]

What you said made a lot of sense. But, think about this, what if you added a little content? Avatar

Comment by Adam Lambert (10/14/2010 12:11)

[Odgovori]

sta ima novo

Comment by ceo film (11/08/2012 17:08)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me