Categories
My Links
Facebook ili SEX?????????
dzono | 05 Novembar, 2008 00:27

Ok, 21. je vek, vek internet tehnologija i vek kada ljudi pomeraju granice nemoguceg....ali meni sad ovde nesto nije jasno.

Pre par dana sretnem jednog druga (zamolio me je da ne spominjem njegovo ime), i pocnemo nesto da pricamo, i on poce da mi se jada kako ga je devojka ostavila. E sad, tu nista ne bi bilo cudno, mislim, nije ni prvi ni poslednji kojeg je devojka ostavila....ali postoji jedan deo u kojem nastupa moje ineteresovanje za njegovu pricu....i na kraju moje veliko cudjenje!

Naime, prica ide ovako...jednog lepog dana, u osuncanom Beogradu jedan mister "X" (dogovorili smo se da ga tako zovem) sedeo je kuci za svojim radnim stolom i kuckao po internetu. Kuckajuci tako, on je dosao i do zakljucka da se umorio, pa je hteo da pronadje malo razonode na Internetu, te je iz puke radoznalosti otisao na vec toliko pomenuti Fejs.

I tako, lagano je napravio nalog, sve u svrhu da se malo razonodi...kad gle,tamo sve njegovi prijatelji, stari i novi drugari, milina jedna. E tu ti moj prijatelj, mister "X", krene u pustolovinu koja ga je skupo kostala, a da toga ni sam nije bio svestan.

Dani su prolazili, a on je dnevno sve vise vremena provodio na Facebook-u, radeci ko zna sta...i sad, sve ovo ne bi imalo smisla da ne otkrijem u cemu je fora, da ne pomislite da je naslov bio cista prevara....fora je u tome sto je on, u to vreme, imao devojku...e sad, ta devojka je, hvala bogu, imala neke ljudske nagone, koji su u skladu sa njenim godinama.....i da ne duzim dalje, ta devojka je shvatila da njen decko provodi sate i sate na Facebook-u kuckajuci se i ko zna sta jos, dok ona ceka u susednoj sobi da se maze.

Eeee, dragi moji, pa da li je to moguce!?  

I naravno, posle izvesnog vremena ta devojka je shvatila da je ostala bez svog decka i da to nece ici vise i....ostavila ga!

Sad ce mnogi reci-"pa kakva je ta devojka kada ga je zbog toga ostavila"!?

Ta devojka je jedna mnogo pametna osoba, osoba koja je mog prijatelja spasla od Facebook zavisnosti.

Da,da, ova prica ima srecan kraj! Na kraju je devojka, shvativsi u sta joj se decko pretvara (ugojio se 5 kg za to vreme), njemu dala ultimatu da se okane Facebook-a ako zeli da nastavi vezu s njom. I naravno on je, hvala bogu, bio pametan, te se okanuo........naravno, Facebook-a!

I posle ove pricice, ako neko sumnja da preterano koriscenje Fejsbuka ne moze da dovede do propasti jedne veze, ili normalnog funkcionisanja coveka....e grdno se vara.

Zahvalio bi se ovom prilikom mom drugu koji je dozvolio da ispricam njegovu pricu, da bi i drugi videli kako ovaj vid zavisnosti moze da od coveka napravi roba...ili ga napravi samcem...:-) 

 #
Technorati Profile