Categories
My Links

Sreda, Januar 14, 2009

Blogovanje se ipak isplati

Verovatno ste se svi pitali kako to da je u svetu pisanje bloga isplativa stvar, a kod nas i dalje samo deo entuzijazma određenog broje ljudi.

Već od ranije je bio poznat primer Dušana Belića i njegovog bloga IntoMobile. Da ne dužim sa pričom, ovaj blog je otkupljen od jedne strane firme koja je gospodinu Dušanu dala za naše uslove lepu sumu novca za ovaj blog, i sklopila s njim ugovor da nastavi da radi na istom, za opet ne tako male pare.

Nakom ovog primera prodaje bloga, usledio je i primer Marka Bijelića, autora i vlasnika bloga Biznis blog. Ovaj blog je upravo prodat!!!

Kupac je, prema izvorima, nepoznat ljubitelj blogova iz Hrvatske.

Ako ste mislili da se blogom na ovim prostorima ne može zaraditi, i da se kod nas ne može živeti od e-biznisa....verovatno ste u pravu, još je to veoma teško, ali NE i neostvarivo!

Bravo za Marka, i ajmo u nova pisanja, možda nam se jednog dana i isplati!Laughing

 #
Technorati Profile

[Odgovori]

Svakako zavisi od tematike bloga i načina pisanja. Ako se blog piše za svoju dušu i za druženje, nije isplativ, jer tu je plata zadovoljstvo. Ali ako se piše o nečemu što može informisati veći krug, može se isplatiti.

Comment by sanjarenja56 (01/15/2009 08:02)

[Odgovori]

Cilj svakog ko se bavi e poslovanjem je da zaradi na Intenetu, npr. preko bloga pa zato Džoni piše o tome, ali kako stvari stoje imaćemo zadovoljstva na pretek -:)

Comment by ivans (01/15/2009 08:23)

EE [Odgovori]

Danas je 14 januar 2009, ti imas zakljucenu desetu jos od polovine decembra i jos uvek pises blog. TO MI SE SVIDJA. Pravo da ti kazem mislim da cu i ja tako, provalio sam da ono o cemu neshto napisem bolje zapamtim. Dobar fazon je napravio ovaj Dusan Belic, igra se sa telefoncicima, isprobava ih, napise neshto o tome i uzme kintu. Super poslim. Mozemo neshto da naucimo od njega... Pozz DzOnO...

Comment by milandunja (01/15/2009 22:58)

ц [Odgovori]

Е бре Џони, само на паре мислиш. . . а ја мислио да ти то радиш зато што волиш блоговање. . . :)))
Шалим се наравно! Поздрав.

Comment by Цвеле даса (02/01/2009 12:30)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me