Categories
My Links
Rezime 2008
dzono | 02 Januar, 2009 14:09

Kao što i mnogi ekonomisti svode računicu na kraju godine, tako bi bio red da i mi, neekonomisti, na kraju ove godine svedemo računicu i vidimo gde smo.

2008 godina je nedavno napustila naše kalendare, u njoj smo svi mi uradili po nešto, a opet možda i ništa.

Na 2008. godinu gledam kao na jednu uspešnu godinu, uredno završene fakultetske (visoko školske) obaveze, određeno radno iskustvo (nažalost, ne u branši) koje mi je pomoglo da još jednom shvatim kakvi su ljudi, koliko loši, namazani mogu biti u ovom našem ludom vremenu (čast izuzecima), po neka devojka da mi srce slomi Laughing, i naravno po neko piće da mi dušu zagreje.

Moglo je tu da se još dosta uradi, da se napreduje na mnogim poljima, pre svega mislim na profesionalnom nivou, ali šta je tu je, nova godina je pred nama, te imamo popravni već u januaru.

Jedan od bitnih trenutaka u 2008. godini je trenutak kada sam, smejaćete se, otvorio blog.

Ovaj semestralni zadatak, sad znate zašto sam vas gušio o Facebook zavisnosti sve ovo vreme, me je naveo na razmišljanje i doveo do zaključka da je Internet mesto gde želim da radim i stvaram sebe kao profesionalca.

Ovaj blog je bio samo uvod u ono što vam spremam Laughing, tako da u narednom periodu možete očekivati novi blog sa nekim ozbiljnijim temama.

Suma sumarum, godina za nama je, u kratkim crtama, bila jedna zanimljiva godina, u kojoj sam po nešto naučio, po nešto video, a po nešto i izgubio, no ne žalim, nije bilo dosadno.Laughing

 #
Technorati Profile