Categories
My Links
Zasto vlasnik Fejsbuka nema nalog na Fejsbuku?????
dzono | 31 Oktobar, 2008 21:20

    Imam jedno pitanje za Vas....kada odete u radnju, neki butik ili sednete u restoran da pojedete nesto, da li se osecate sigurnije kada vidite da vlasnik te radnje kako uzima namirnice sa rafova gde i Vi, ili vlasnica butika nosi stvari koje mozete videti u butiku, ili pak, vidite kako vlasnik restorana upravo jede isti obrok kao i Vi? Ja se nekako osecam sigurnije, valjda u mojoj podsvesti proradi nesto sto mi govori da je proizvod koji ja koristim proveren, siguran, jel ipak, upravo gledam vlasnika kako jede isto to sto i ja jedem, pa nije valjda lud da tu jede,a da to nije dobro!? Znaci, moj mozak tako radi.

    E sad, pitam ja Vas, zasto onda vlasnik Facebook-a, toliko hvaljeni Mark Zuckenberg, nema svoj nalog na Fejsu!? Sta nam to govori, da 110 miliona korisnika Fejsbuka koristi nesto sto sam njegov tvorac ne koristi? Ko je onda ovde lud!? Ja ovo ne mogu da poredim sa dilerima droge, ipak, oni rade mnogo gore stvari, ali zar Vam se ne cini da postoji slicnost. Isto kao sto diler droge navuce narkomana, on je nas navukao na Fejsbuk. Navukao...i otisao! I tad dolazi trenutak kada ja stavim prst na celo i pitam se, pa cekaj, zasto niko njemu ne moze da bude prijatelj na fejsu, zasto on nema svoje slike, ili zasto ON nece s nama odigrati jedan poker....pa zato sto nije lud! On je bio dovoljno pametan,kreativan, da osmisli jednu aplikaciju koja ce zabavljati siroke narodne mase, pritom uzimajuci im veliki novac.

    Ja imam utisak da se on sad nege tamo, u nekoj koznoj fotelji , glasno smeje nama koji gubimo vreme na Fejsbuku , donoseci mu veliki novac.

    Bravo za Marka, uspeo je da nas predje!

 #
Technorati Profile