Categories
My Links
Fejsbuk ubio zenu!!!!
dzono | 20 Oktobar, 2008 22:52

Do sada sam objavio par postova na kojima sam probao da istaknem moje misljenje o Fejsbuku i njegovom uticaju na mladju populaciju u Srbiji. Sada cu otici i korak dalje.

Moj skromni blog, je od nastanka komentarisao izvestan broj ljudi, neki su bili vrsni kriticari mog razmisljanja, neki su me podrzali, a neki su se cak i pronasli. Sve njih pozdravljam, ali se nadam da posle ovakvog clanka niko od njih nece biti ravnodusan.

Naime, surfujuci internetom (koleginica iz skole me je usmerila na sajt, priznajem), naisao sam na jednu zaista zaprepascujucu informaciju! Na hrvatskom portalu je objavljena vest da je u Americi (napredni amerikanci), jedan njihov prosecni stanovnik srednjih godina, ubio svoju zenu zbog Fejsbuka, i to je javno priznao! Da,da, dobro ste culi! E sad, da budem iskren, mene ne interesuju amerikanci, oni nisu predmet mog razmisljanja, vec se pitim da li cemo mi, jedno malo selo na brdovitom balkanu, doci do tog zavidnog nivoa!!?? Kad kazem "zavidni" nivo, mislim na to sto se mi, hvala bogu (ironicno), trudimo da u svemu i svacemu sustignemo taj toliko hvaljeni zapad....e sad, ne znam za Vas, ali se mojoj malenkosti cini da mi to uspevamo samo u onim losijim stvarima!

Citajuci tako ovu vest, morao sam da se zapitam, da li ce ova nasa, moja generacija, tako zavrsiti. Jer, evo, polako ali sigurno, navukli smo se na Coca-colu (taj ko kaze da je nije probao laze), neki od nas radije jedu Big Mack za nedeljni rucak nego gibanicu, i najzad, ono meni veoma bitno, navukli smo se na tu "njihovu" neodoljivu zabavu, gde smo svi zajedno i na jednom mestu....iza nasih ekrana, cetujuci ili sta vec na Fejsu.....

 Naravno postoje izuzeci, nije sve tako crno....i dalje postoje ljudi koji neodoljivo vole sarmice i sljivovicu, a sa zenom se radije maze nego sto je ubijaju zbog Fejs prevare....samo smo u manjini...:-)

Podatak o ljubomornom muzu koji je zenu ubio zbog Fejs prevare mozete naci na adresi http://www.net.hr/tehnoklik/page/2008/10/18/0003006.html 

 #
Technorati Profile